Külföldi Továbbtanulás

BLOG

Az előző év összefoglalása

2017. augusztus 31. 14:02 - Kovács Márton

A blog új erőre kap!

Új szezon, új diákok, új események. Szerencsére az előző évünk roppant sűrű volt, így sajnos ezt a blogot elég csúnyán elhanyagoltam. Tekintettel viszont arra, hogy napokon belül megkezdődik az iskola, úgy gondoltam, ideje lenne egy kis összefoglalót írnom mindenről, ami az előző poszt óta kimaradt.

  • Brexit - bejelentették a brexitet, ami rengeteg fejtörést okozott, illetve okoz a mai napig is. Erről a következő blogbejegyzésben értekezem is picit.
  • Minden eddiginél több előadás - az előző évekhez mérten jóval megnöveltük az előadásaink számát, így többezer ember hallgatta meg a külföldi felsőoktatásról szóló előadásainkat
  • Túra Milánóban - eljutottunk Milánóba is, ahol két partneregyetemünket, az Istituto Europeo di Design-t és az Istituto Marangoni-t is meglátogattuk.

marangoni.jpg

  • Részt vettünk az Educatio kiállításon - természetesen, mint minden évben.
  • Megrendeztük a UK Days-t - ami egy saját rendezvénysorozatunk. Négy neves brit egyetem tartott előadást és személyes konzultációkat az érdeklődő diákoknak igényes helyszíneken, természetesen díjmentesen. Az eseményről bővebb információt itt találtok: http://ukdays.studyguide.eu/ . Idén is megrendezzük, gyertek minél többen! :-)
  • Több külföldi vendéget is fogadtunk - Az előbb említett 4 egyetemen kívül vendégül láttuk az Aarhus University, valamint a Stenden University képviselőit is.
  • Kétszer költöztünk - először a Dohány utcába, majd onnan helyszűke miatt a 1092 Angyal utca 14 -be. Mostantól itt várunk benneteket személyes konzultációval! :-)

iroda.jpg

  • Megjelentünk egy-két médiumban - úgy mint pl. Pénzcentrum.hu, Monster.hu, Magyar Narancs (print), és az RTL klub Fókusz című műsora.

És hogy mi várható jövőre?

Igyekszünk mindeből szebbet, jobbat, többet nyújtani. Még több kapcsolatfelvétel a diákokkal, még több személyes konzultáció és még több segítség. Ugyan még el sem kezdődött a szeptember, de már most sok diákkal sikerült beszélnünk a jövőbeli terveiket illetően.

Te se hagyd ki, gyere el egy személyes konzultációra!

Olvasgasd a StudyGuide oldalát, írj e-mailt az info@studyguide.eu címre, avagy egyeztess velem időpontot személyes konzultációra a +36-30-510-98-04 számon!

Üdv,

Kovács Márton

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfolditovabbtanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr112793964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása